Carwrapping

Met het wrappen van uw auto krijgt uw auto op een snelle en goedkope manier een compleet nieuwe look.

Wat is carwrapping en wat kost het?

 

Wanneer we het hebben over wrapping dan hebben we het over het inpakken van een object. Dit kan bijvoorbeeld een auto, motor, keuken of zelfs een vliegtuig zijn. Hiervoor gebruiken wij speciaal ontwikkelde vinyl -wrap folies. 

Wrap vinyl is een uniek product waarmee we complexe 3D vormen kunnen inpakken zoals bijvoorbeeld een auto. Door de jaren heen zijn de ‘wrapping casts’ enorm verbeterd, Hierdoor is er tegenwoordig bijna geen onderscheid meer te zien ten opzichte van echte (spuit) lak. Dit resultaat is natuurlijk alleen haalbaar wanneer de folies op de juiste manieren worden aangebracht.

Premium merken

BTS Carwrapping werkt uitsluitend met premium merken zoals, 3MAvery, & Oracal. Naast de verschillende merken en kleuren, zijn er ook verschillende afwerkingen mogelijk zoals: glans, mat, satijn of chrome. 

Garantie

Wij stellen hoge eisen aan de aflevering van ieder project. Of het nu gaat om een scooter, of exclusieve auto, Elk voertuig gaat pas weg wanneer wij 100% tevreden zijn. Mede hierdoor kunnen wij onze garanties waarborgen en bent u verzekerd van een perfect aangebrachte wrap.

Voordelen

Wanneer u een voertuig helemaal laat wrappen is de lak optimaal beschermd tegen steenslag, was krassen en verkleuring. De folie is na 5 jaar nog makkelijk te verwijderen zonder lijm of resten achter te laten. De lak is na het verwijderen dus nog in top conditie!

Bij goed onderhoud ( 1 x per 2 weken wassen) gaat een wrap zeker 5 jaar mee. U kunt door de wasstraat rijden. Let op: Dit kan lichte krassen achterlaten op de folie net op de lak. Wij adviseren daarom altijd om de auto met de hand te wassen

 

Om een indicatie te geven:

Segment A:  UP/Twingo/108 – 1400 euro Ex.

Segment B:   Polo/Ibiza/Clio – 1600 euro Ex.

Segment C:  Golf/A3/Astra – 1800 euro Ex.

Segment D:  Range/e-Tron – 2100 euro Ex.  

Ook is het mogelijk om delen van een auto te wrappen zoals het dak of de spiegels.

Dak wrap vanaf:

Klein: 200 euro Excl. BTW

Middelgroot: euro 245 Excl. BTW

Groot: 295 euro Excl. BTW

Spiegels wrap vanaf:

Per set (2 stuks) 125 euro Excl. BTW

Om u zo goed mogelijk te helpen vragen wij u om op onze contactpagina het aanvraagformulier in te vullen. U ontvangt binnen 24 uur een offerte.

Onderhoud carwrap

Het onderhouden van uw gewrapte auto is niet echt anders dan het onderhouden van een gelakte auto. Verwijder vuil regelmatig en verwijder vogelpoep zo snel mogelijk. Dat vreet in op de lak, en helaas ook op een wrap.

Was de auto het liefst met de hand, maar als het niet anders kan, dan is een wasstraat zeker ook geen probleem.
Heeft u een matte of satijnglans wrap op de auto zitten? Doe er dan nooit een waxlaag op. De wrap gaat daar na een tijdje van blinken en dat is nu juist niet het gewenste effect van een matte of satijnglans wrap.
Wij hebben speciale wrap onderhoudsproducten van Meguiars die u tegelijk bij uw wrap zou kunnen aanschaffen.
Zo hebben we een speciale set voor het onderhouden, schoonmaken en conditioneren van glanzende en geprinte wraps en weer andere sets voor het onderhouden en schoonmaken van matte carwraps.
Iedere wrap die wij plaatsen en afleveren voorzien we standaard van een beschermende basislaag. Deze laag zorgt ervoor dat u de eerste bescherming al heeft waardoor u de wrap in de toekomst makkelijker kunt onderhouden. We raden aan om de wrap altijd te onderhouden met de producten die hier speciaal voor bestemd zijn.

Hebben wij u kunnen overtuigen?
Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

info@btscarwrapping.nl